Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Takımımız TEKNOFEST 2020’de En İyi Sunum Ödülü aldı

Teknoloji Fakültesi Takımlarımızdan BMBB TECH, kent içi raylı ulaşım sistemlerinde tren vagonlarındaki yolcu yoğunluğunun hesaplanması konusu ile TEKNOFEST 2020 Akıllı Ulaşım Yarışması Üniversite ve Üzeri Kategorisinde en iyi sunum ödülüne (jüri özel ödülü) layık görülmüştür.

Gaziantep’te gerçekleştirilen yarışma finalinde takımımız, aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Endonezya Cumhuriyeti Büyükelçisi Lalu Muhamad Iqbal ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun da bulunduğu birçok önemli isme, jüri üyelerine ve katılımcılara Türkçe ve İngilizce olarak projelerini tanıtma imkânı bulmuştur.

TEKNOFEST 2020’de Fakültemizi temsil eden öğrencilerimiz Mehmet Öztürk ve Burak Taşcı’yı, diğer takım üyelerimiz Bahadır Seyfi ve Emine Büşra Salihoğlu’nu ve proje danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Anıl Baş’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, öğrencilerimiz Mehmet Öztürk ve Burak Taşcı’ya ödüllerini veriyor.

Odul.jpg (580 KB)

Endonezya Cumhuriyeti Büyükelçisi Lalu Muhamad Iqbal, öğrencilerimizin standını ziyaret ediyor.

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve öğrencimiz Mehmet Öztürk

Öğrencimiz Mehmet Öztürk, Proje Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Anıl Baş, öğrencimiz Burak Taşcı

4.jpg (1.40 MB)

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerimizin standını ziyaret ediyor.

6.jpg (1.61 MB)

Öğrencilerimiz ziyaretçi komitelere sunumlarını yapıyor.

Öğrencilerimiz Endonezya Cumhuriyeti Büyükelçisi Lalu Muhamad Iqbal’e sunumlarını yapıyor.

9.jpg (2.25 MB)