Öğrencilerimiz Fikir Maratonu'nda 1.lik derecesi elde etti

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düzenlenen Mobilite – Engelsiz Ulaşım Fikir Maratonu'na “Pusula: Akıllı Rota Asistanı” Projesi ile katılan takımımız, sunumlarıyla 1.lik derecesi elde etmiş ve 9.600 TL para ödülü kazanmıştır.

Engelsiz Ulaşım Fikir Maratonu; engelli ve yaşlı bireylerin, çocukların ihtiyaçlarının tanımlanması ve engel gruplarına göre sınıflandırılarak çözüm stratejilerinin geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Muhammet Kerem Öztürk, Mehmet Kaan Erol, Umut Arda Kapan, THKÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Selin Aygün, İTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencimiz Egenur Bakkal, ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Tunç Alp Bilgel, ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Muhammed Onur Karamuk’tan oluşan takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2.jpg (5.46 MB)