Marmara Bilişim Kulübümüz İki Takımla Kentsel Temiz Enerji Uygulamaları Fikir Maratonuna katılım sağladı.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında, Enerji Sanayicileri & İş Adamları Derneği ve İzmir Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “BEST For Energy” Projesi kapsamında İzmir Ekonomi Üniversitesi desteği ile düzenlenen “Kentsel Temiz Enerji Uygulamaları Fikir Maratonu”’na bölümümüz öğrencileri de katılmışlardır.
İzmir’de gerçekleşen “BEST For City” fikir maratonu, şehirlerin yerel düzeyde temiz enerji kullanımını, uygun maliyetli bir şekilde artıracak yenilikçi teknoloji ve tasarım fikirlerinin ortaya çıkmasını hedeflemiştir.
Üniversitemizi iki takımla temsil eden Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Selin Leblebicioğlu, İbrahim Demirci, Muhammet Kerem Öztürk, Mehmet Kaan Erol, Umut Arda Kapan, Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Enes Güven ve Hukuk Bölümü öğrencimiz Hüsnü Haskırış’a çabalarından dolayı teşekkür ederiz.