Bilgisayar Mühendisliği Öğrencilerimiz Panasonic Life Solutions Hackathonu’na Katıldı

Panasonic Life Solutions Hackathonu, Panasonic Life Solutions Türkiye'nin ürün yelpazesinden yola çıkarak, 24 saatlik maraton esnasında uygulanabilir, yaratıcı proje fikirlerinin geliştirilmesi ve sunulmasını amaçlamaktadır. 6-7 Mart 2020 tarihleri arasında Ataşehir DasDas'da 64 katılımcı ile gerçekleşen etkinliğe, “MySocket: Akıllı prizler yardımıyla alışkanlık yönetimi” isimli projeleri ile katılan ekibimiz dördüncülük elde etmişlerdir.

Bilgisayar Mühendisliği 1. sınıf öğrencilerimiz Umut Arda Kapan, Mehmet Öztürk, Mehmet Kaan Erol, Muhammet Kerem Öztürk, Mustafa Esti ve Konya Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıf öğrencisi Jasin Shabibi’den oluşan ekibimizi ve danışmanları Dr. Anıl Baş'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.